Witters bvba uit Rumst biedt tuinkers van topkwaliteit aan

Van harte welkom op de website van tuinkersteler Witters bvba, gelegen in het Antwerpse Rumst. In onze serres kweken wij de allerbeste tuinkers, met aandacht voor de gezondheid van de plantjes én van de consumenten. Bij ons kan u dan ook terecht voor een hoogkwalitatief product, professioneel verpakt en handig om mee te nemen. Meer informatie over onze tuinkersverpakkingen vindt u overigens op de daartoe bestemde pagina.
Hebt u nog wat bijkomende vragen of wenst u meer informatie? Contacteer ons dan gerust via de contactpagina van deze website. Wij helpen u dan zo snel mogelijk verder.

Historie

Overgrootvader Constant Van Keilegom startte begin vorige eeuw het familiebedrijf op. Naast tal van andere klassieke groenten werd ook reeds tuinkers verbouwd. Aan de kaaien verkocht hij zijn goederen "voor den boot".
Later brachten zoon Charel en zijn "Fien" hun waar aan de man op de vroegmarkt van Antwerpen. Tuinieren zat hen duidelijk in het bloed, want dochter Maria en haar man René Witters legden zich toe op seizoensgebonden serreteelten. Als lid van de toenmalige Mechelse Tuinbouwveiling verkochten zij er in 1965 hun eerste kist tuinkers aan de klok.
Meer algemene bekendheid verhoogde de vraag, wat resulteerde in gespecialiseerde productie van de tuinkers zowel op de grond als op hydrocultuur. Via de veiling werd al snel overgegaan naar directe bestelling van koper aan producent wat snelle levering inhield en de kwaliteit vrijwaarde. Uitbreiding van de zaak noopte tot verhuis van het geboortedorp naar Rumst.

Kwalitatief product

De verderzetting van het bedrijf werd gegarandeerd door dochter Ria en haar man Marc. Momenteel beslaat het bedrijf een oppervlakte van 18000 m², wat garant staat voor de continue aanvoer van een kwalitatief vers eindproduct. Voor kwaliteitstuinkers in Rumst dus slechts één adres, Witters bvba!

Witters bvba - Rumst Witters bvba - Rumst
Back to Top