Tuinkers: een heerlijk product


Witters bvba - Rumst - Tuinkers

Lekker in een salade of als soep

Tuinkers wordt als kiemplantje verkocht. De groene blaadjes op een dun wit steeltje hebben een scherpe en pittige smaak met een mosterdachtig aroma. Tuinkers is ook gezond: caloriearm, bloedzuiverend, rijk aan vitamine A en C, mineralen, ijzer en calcium. De voedingswaarde blijft behouden door een professionele koeling.
Tuinkers kan bijzonder lekker zijn in de vorm van soep, als pittige aanvulling bij uw rauwkost of gewoon als garnituur.

Soorten tuinkers

Op de grond gekweekte tuinkers wordt vooral gebruikt in grootkeukens en restaurants, terwijl substraatteelt meer gericht is op de grootwarenhuizen en groentespeciaalzaken. Door de intensieve teelt is tuinkers het hele jaar door verkrijgbaar. Het klimaat in de serre is computergestuurd. Elke dag wordt er gezaaid en geoogst.

Aankoop van tuinkers

Indien gewenst kan u steeds onze catalogus opvragen via info@gonitrading.be

Indien gewenst kan er op vraag van de koper gekoeld transport verzorgd worden.
Gonicress is een zusterbedrijf van Goni, welke in alternatieve slasoorten teelt op goten.
Er wordt getracht om een zo kort mogelijke keten te waarborgen, waardoor het product kraakvers bij de klant geraakt. Dit garanderen we door rechtstreekse verkoop, efficiënt transport en een zo duidelijk mogelijke communicatie met onze klanten.

Indien u nog vragen  hebt, contacteer ons dan gerust via de contactpagina van deze website. Wij helpen u dan zo snel mogelijk verder.
Of via info@gonitrading.be

 

Back to Top